Slow cooking is koken met stoom voor behoud van smaak, vitamines, mineralen en geuren. Verse ingrediënten gaan zonder toevoeging van olie of andere vetten in de Slow cooker en krijgen in de oven alle tijd om te garen en hun smaak af te geven. Alle vitaminen, mineralen, geuren en smaken blijven met deze manier van koken optimaal behouden. Nadat de Slow cooker in de oven is gezet, heb je er geen omkijken meer naar.
Slowcooking is een gezonde nieuwe kooktrend. De BK Slowcooker heeft de kwaliteiten van een tajine en van een terracotta stoofpot. Hij is ideaal voor het bereiden van stoofmaaltijden voor één persoon of voor bijgerechten. Ook is het mogelijk om voor meerdere personen gerechten te bereiden, hiervoor gebruikt u de aardewerken deksel.
BK Slowcooker review video
- Geschikt voor magnetron
- Geschikt voor Oven tot 230 C
- Makkelijk te reinigen
De BK Slowcooker is gezond:
Stoom maaltijden zijn per definitie gezond omdat er geen olie of andere vetten bij gebruikt wordt.
Alle vitamines, mineralen, geuren en smaken blijven behouden doordat gerechten niet uitdrogen of aanbakken. Bij een stoommaaltijd vermengen alle smaken, geuren en mineralen zich met als resultaat een smaakvolle en gezonde maaltijd!